Mezelf weer te moeilijk gemaakt?

Het is nu 15 juli wat betekent dat de maand weer op de helft is. Dit zou dus betekenen dat mijn doelstelling ook op de helft is. Helaas is dit dus lang niet. Behalve Beyond Two Souls heb ik nog geen game uit.
Nu nam Beyond Two Souls wel 41 GB ruimte in beslag maar dat is dan nog niet eens 1/4 van die 200 GB wat mijn doel is.

Dus de vraag die dan achter in mijn hoofd spookt is “Heb ik het mezelf weer te moeilijk gemaakt?”
Antwoord lijkt JA te zijn, even zo die lijst bekijken en ik zie allemaal langdurige games, of meerdere games onder 1 naam. Uncharted the Nathan Drake collectie bijvoorbeeld, zijn gewoon 3 games.

Nu heb ik gelukkig die grotere hdd erin gedaan maar toch een doelstelling blijft een doelstelling en ik ben iemand die niet snel opgeeft 😛 Alleen de keuze games + tijd + hoeveelheid ruimte gaan er straks waarschijnlijk voor zorgen dat ik die 200 GB niet haal.

Ben momenteel met Fallout 4 incl season pass en Mad Max bezig, beetje afwisseling 😛
Beide goed voor heel veel uurtjes game plezier en samen 93,83 GB waardoor er 64,84 GB overblijft.
Hoop toch beide voor het einde van de maand uit, platinum en 100% te hebben. En dan eens kijken hoe ik die laatste GBtjes ga vrij spelen.

En anders word het volgende maand 150 GB + wat nog resterend is 😛
Bedoel ik heb nu sowieso die 2 TB ruimte dus kan rustig wat extra games installeren voor een volgende maand 😛
Ik geef niet op tot mijn backlog uitgedund is en mijn jaar doel behaald is.

Deel dit bericht

Leave a Reply