Augustus Challenge

Jaja het is alweer augustus dus tijd voor een nieuwe challenge.

Zoals ik half juli al verwachte heb ik de challenge van 200 GB uitspelen niet gehaald. Was het te hoog gegrepen? Of heb ik gewoon de verkeerde games uitgekozen? Misschien wel een beetje van beide.
Ach heb er toch 2 kunnen uitspelen wat totaal goed was voor 101,15 GB, iets meer dan de helft dus.

Ik schreef ergens dat ik anders voor volgende maand 150 GB + resterend van juli zou doen.
Echter komt deze maand Uncharted The Lost Legacy uit, welke ik in pre-order heb staan dus sowieso in huis komt. Dat maakt mijn idee voor de challenge wel moeilijk. Op dit account heb ik alle 4 de delen nog niet gespeeld/uit. Mooi zou dus zijn als ik die uit zou spelen, daar zal ik dan ook de hele maand mee zoet kunnen zijn.
Maar ook heb ik nog teveel games opgestart en niet uitgespeeld.

Dat is dus een keuze uit 3 opties (1) vrije GB’s (2) 4 Uncharted delen (3) gestarte games uitspelen
Met de laatste heb ik dus wat meer vrijheid, ps3 en vita hebben ook gestarte games. Vooral vita kan wel handig zijn in augustus als het echt zomers word.

En zo word zelfs de keuze voor de challenge een challenge 😛
Ik heb dankzij de grotere hdd 50+ games geïnstalleerd staan en alsnog 240 GB vrije ruime, dus echt nodig uitspelen hoeft niet. Bijna mijn hele collectie staat geïnstalleerd dus voorlopig keuze zat. Alleen als ik dan iets uitspeel geeft dat weer wat meer vrije ruimte voor toekomstige games 😛

Conclusie de challenge van augustus word 5 platinum trophies halen. Dan heb ik ruimte voor eventueel vita games of de opgestarte ps3 games en kan ik op de ps4 kiezen tussen iets wat al gestart is of toch de Uncharted reeks of misschien zelfs nog wat anders.

5 lijkt voor mij niet veel maar heb al een aantal maanden weinig platinums gehaald dus moet mezelf weer even warmlopen 😛 Ik denk dat 5 voor een zomer maand meer dan genoeg uitdaging bied.

Dus hup hup aan de slag 😛
Hopelijk kan ik deze challenge wel behalen.

Deel dit bericht

Leave a Reply