Nog 1 tegaan

Jaja ik heb deze maand toch al 4 platinums weten te halen.
Snoopy’s Grand Adventures en Sniper Ghost Warrior had ik al geplaatst maar ik heb er nog 2 gehaald.

Canis Canem Edit oftewel Bully heb ik eindelijk uitgespeeld. Dat is dus de eerste die al openstond en nu eindelijk af is. Spel is wel leuk, beetje de pestkop uithangen maar het grinden naar trouble points was aardig vervelend…

Maar Bully werd wel platinum en dat bracht mij totaal op 65 en de 3e van Augustus.

 

En dan kreeg ik bij mijn pre-order van Uncharted een download code voor Jak and Daxter The Precursor Legacy, al eens op de ps3 gespeeld en nu dus op de ps4. Ik vind dat gewoon een leuk spelletje dus kan niet ontbreken. Een simpele platinum ook nog. Dat bracht mij totaal op 66 platinums en de 4e van de maand/

 

Nu dus nog 1 en dat in een paar dagen. Word lastig maar ik geef niet op. Ik wist dat 5 al een uitdaging werd na een lange tijd weinig/geen platinums te halen maar ik moet toch nog even doorbijten. Die 100e is er nog lang niet dus als ik nu opgeef word die 100e ook niks…

Deel dit bericht

Leave a Reply