September Challenge

Ja weer een nieuwe maand, September incl deze maand nog maar 4 maanden te gaan dit jaar.
Dus even terug kijken op mijn Challenge van het jaar die 100e platinum halen. Op dit moment heb ik er 67 dus ik moet er nog 33!! Met maar 4 maanden te gaan zouden dat er dus minstens 8 per maand zijn en 1 maand 9….. Oei oei oei, had afgelopen maand al moeite met 5 🙄 En toen had ik nog wel 2 makkelijke games er tussendoor gegooid en 1 die al bijna platinum was…. 🙄

Bij deze zeg ik dan ook dat die 100e platinum NIET in 2017 gaat komen. Ik weiger, de enige manier hoe ik dat red is als ik games koop die binnen een paar uur platinum zijn. Maar dan moet ik dus games kopen enkel voor de trophies en daar begin ik niet.
Daarbij heb ik de overstap op de Xone ook al uitgesteld dus heeft mijn backlog geen grote haast meer 😂
Laat Microsoft eerst maar met meer exclusieve games komen.

Wat ik wel deze maand wil doen is mijn 2 openstaande ps3 games afmaken. South Park en L.A. Noire moeten dus beide platinum. Aangezien ik en de ps3 niet echt beste vrienden zijn vind ik dat al een uitdaging opzich 😂
Mocht ik nou betere vriendjes zijn met de ps3 had ik nog een paar games daarop kunnen uitspelen en misschien wel 9 platinums kunnen halen. Maar helaas ik had niet voor niks een x360 in plaats van een ps3 😎

 

Dus dat blijft bij South Park en L.A. Noire, beide moeten deze maand platinum.
Is dat dan de hele challenge?
Nee natuurlijk niet! L.A. Noire is misschien wel een tijd vreter en te frustrerend in combinatie met ps3 maar enkel 2 platinums dat is echt geen challenge. Dus ga ik weer voor 5. Misschien te hoog gegrepen met langdurige games maar dan ga ik maar op de vita lego spelen. Backlog groeit momenteel alleen maar en het moet juist krimpen.

Conclusie 5 nieuwe platinums voor september en GO! 😂

Deel dit bericht

Leave a Reply